<< Vitamiinit

Käyttöehdot

Vieraillessanne vitamiinit.org verkkosivuilla, hyväksytte seuraavat käyttöehdot:

Vitamiinit.org verkkosivujen sisältö kokonaisuudessaan on vitamiinit.org ylläpidon omaisuutta ja sen kopioiminen luvatta on kielletty. Edellä mainitusta säännöstä poikkeuksena Googlen mainokset sekä iHerb Inc:in tuotteisiin liittyvä materiaali, joiden tekijänoikeudet ja käyttöoikeuksien määrittely kuuluvat näille tahoille itselleen.

Sivuston käyttäjällä on kuitenkin oikeus tallentaa, tulostaa tai kopioida sivustolta tietoa henkilökohtaiseen käyttöön. Kaikenlainen toiminta, jossa sivutolta kopioitua tietoa käytetään rahallisen hyödyn tavoittelemiseksi tai muuhun kaupalliseen käyttöön, on kielletty.

Vitamiinit.org verkkosivun ylläpito käyttää verkkosivujen käytön analysointiin Googlen Analytics -työkalua, joka tallentaa erilaisia tietoja sivustolla vierailevista. Näitä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, vaan ne ovat ainoastaan verkkosivujen ylläpidon käytössä Google Analytics -tilillä. Tietojen avulla verkkosivuja pyritään muokkaamaan entistä paremmin vastaamaan tarpeita.

Vitamiinit.org verkkosivujen ylläpito ei takaa vitamiinit.org verkkosivujen saatavuutta tai virheetöntä toimintaa käyttäjän tietokoneella/nettiselaimessa.

Vastuuvapauslauseke

Vitamiinit.org verkkosivuston ylläpito ei ota mitään vastuuta vitamiinit.org verkkosivuilla olevien tietojen oikeellisuudesta. Kaikki tiedot liittyen vitamiineihin ja niihin liittyviin asioihin on pyritty hankkimaan mahdollisimman luotettavista lähteistä internetistä. Tiedot on siis koottu ja muodostettu useasta eri lähteestä. On kuitenkin käyttäjän vastuulla varmistua tietojen oikeellisuudesta. Verkkosivujen käyttäjä siis käyttää tietoa näiltä sivuilta omalla vastuullaan.

Tuotteiden tilaus iHerb.com verkkosivuilta on täysin käyttäjän ja iHerb Inc:in keskenäinen asia. Vitamiinit.org verkkosivuston ylläpito tarjoaa sivuillaan ainoastaan tietoa ja suositteluja kyseisen yrityksen myymistä tuotteista sekä alennuskoodia, jolla käyttäjä saa alennuksen kyseisen yrityksen verkkokaupasta ensimmäisellä tilauskerralla.

Käyttämällä vitamiinit.org verkkosivuja hyväksytte yllä luetellut ehdot.

<< Vitamiinit

paina linkkiä päästäksesi takaisin etusivulle.