<< Vitamiinit

Tilaa vitamiineja

D-vitamiini

Yksi hyvä ajankohtainen esimerkki siitä, mitä kannattaisi nyt, syksyllä ja talvella, vitamiinien osalta tilata on D-vitamiini. Pimeään vuodenaikaan tämän tärkeän vitamiinin tasot ihmisen kehossa laskevat, koska sitä syntyy auringonvalon vähenemisestä johtuen huonosti talviaikaan ihmisen omassa kehossa.

D-vitamiinilla on ihmiskehossa useita tärkeitä tehtäviä, esimerkiksi immuunipuolustukseen liittyen. Jos siis et pidä kauheasti esimerkiksi flunssista, pidä huoli, että D-vitamiinitasosi pysyy pimeänäkin aikana riittävän korkealla.

Eräs hyvä tuote on esimerkiksi Carlson Labsin D-vitamiini -valmiste. Määrä 2000 IU (international unit) tarkoittaa 50 mikrogrammaa per kapseli, eli kyseisen tuotteen osalta saa juuri yhdestä kapselista sen verran, minkä Valtion ravitsemusneuvottelukunta suositellut maksimiannokseksi per päivä. Kapseleita on yhdessä purkissa 360, lähes siis vuoden jokaiselle päivälle yksi. Kyseessä on D3-vitamiini, joka on se D-vitamiini, jota keho itsekin tuottaa, täten vaihtoehtona parempi kuin D2-vitamiini.

Tekemällä tilauksen alla olevan purkin kuvan tai tuotelinkin klikkauksen kautta, saat 5 dollarin alennuksen ensimmäisesti tilauksestasi (pitäisi ilmestyä loppusummaan tilauksen lopussa):

referral

Hinta: 15,05 dollaria (~11 €) / purkissa 360 kapselia
(kapseleita otetaan yksi päivässä)

Tuotelinkki: Carlson Labs, Vitamin D3, 2000 IU, 360 Soft Gels
Valmistajan kotisivut (englanniksi): Carlson Labs

Siirry takaisin edelliselle sivulle: « tästä

Jos aihe ei kiinnosta, voit palata alla olevasta linkistä etusivulle:

<< Vitamiinit

paina linkkiä päästäksesi takaisin etusivulle.